Raggsockor regerar i rusningstid

You are here:
Webbyrå Örebro

November, movember … har man helskägg som jag så bli det inte tal om att ansa fram en mustasch i år när vintern verkar ha kommit tidigt. Däremot kan man tala om att det ofta rör på sig i projekthögen i movember och så också detta år. Renodlingen av KGDs verksamhet blir allt tydligare och jag börjar mer och mer kunna koncentrera mig på de delar som jag brinner för – design och projektledning. I allt större grad krokar jag arm med spetskompetenser i de övriga webbyrå-tjänsterna vilket frigör tid och energi och med största säkerhet leder till en bättre leverans i slutändan. Så medan graderna sjunker på termometern så ångar jag vidare i projekthögen med raggsockorna trummandes mot parketten.

Under hösten vill KGD välkomna flertalet nya kunder. Kvadrat och Danfo där KGD fungerar som wordpresskonsult för webb. Ny webb för KD Solskydds varumärke StyRa Solskydd ska byggas (färdigt runt årsskiftet) och Växaenheten ska få både grafisk profil och webb.

På låtlistan sticker en låt ut just nu – ren, rak, rock med sväng, attityd och personlig stämma!

 

Comments are closed.